Isännöinniltä infoa asukkaille

Ole tarkkana, että keskustelet oikealla alueella. Luithan foorumin säännöt?

Isännöinniltä infoa asukkaille

ViestiKirjoittaja joukok » 03.02.2018 13:25

Isännöinnin projektipäällikkö Hanna Pölkki lähetti 31.1.2018 asukasaktiiveille seuraavan viestin (olen hiukan lyhentänyt viestiä):

* Piha-alueiden hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihtoon liittyvä sopimus on allekirjoitettu uuden yhteistyökumppanin, Uudenmaan imupalvelu Oy:n, kanssa. Toimeksisaaja vastaa VAV:n asuinkiinteistöjen piha-alueiden hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihdosta automaattisesti sopimusperusteiden mukaan 1.3. lähtien. Erillistilauksia ei enää tarvita. Vuonna 2018 vaihdetaan kaikkien kohteiden hiekkalaatikoiden hiekat, 2019 tehdään täyttö.
* Siivouskilpailutuksen (YTE-alueet 2, 3, 4, 5, 6 ja 7) tarjousaika on päättynyt 12.1.2018. VAV:n hallitus tekee hankintapäätöksen 13.2.2018, jonka jälkeen asiasta tiedotetaan tarkemmin.
* Vuoden 2018 vuoden asukaskokoukset ovat käynnissä. Isännöitsijät osallistuvat kokouksiin tarvittaessa. Asukaskokoukset maaliskuun loppuun mennessä, jonka jälkeen huhtikuussa pidetään yhteistyöalueiden (YTE) kokoukset.
* Talvi ollut vähäluminen. Lumitöistä saatu vähän palautetta. Yhteistyökierroksia huollon kanssa tehty tasaisesti loppuvuoden ja alkuvuoden aikana. Puutteita ja kehitettäviä kohteita on havaittu, mutta myös positiivisia yllätyksiä on tullut vastaan.

Olen pyytänyt isännöinniltä tarkennusta viestin loppuun. Miksi kiinteistöjen luottamuselimiä ei ole pyydetty mukaan yhdellekään ”yhteistyökierrokselle”. Luottamuselimille ei ole myöskään kerrottu, minkälaisia ”puutteita / kehitettäviä kohteita / positiivisia yllätyksiä” kiinteistöissä on havaittu. Kysymyksessä on ymmärtääkseni tieto, jota olisi jaettava asukkaille. Kuinka luottamuselimet voivat muuten toimia?
joukok
 
Viestit: 18
Liittynyt: 05.11.2017 08:47

Isännöinniltä infoa asukkaille (12.4.2018)

ViestiKirjoittaja joukok » 13.04.2018 11:43

Isännöinnin projektipäällikkö Hanna Pölkki lähetti 12.4.2018 asukasaktiiveille seuraavan viestin (alkuperäistä tekstiä on tässä hiukan tiivistetty):

* Huoltoyhtiöt ovat aloittaneet hiekanpoistot alueillaan. Hiekanpoisto toteutetaan monivaiheisesti. 1. kierroksella poistetaan suurin osa hiekoista lähinnä kulkuväyliltä, toisella kierroksella viimeistellään ja pestään. Kärsivällisyyttänne töiden etenemisen suhteen. Kaikkialla ei voida olla samaan aikaan. Kaikissa kohteissa käydään ja kaikki pihat siistitään 31.5 mennessä. Huollon keväisiin töihin kuuluu myös paljon muita toimenpiteitä mm. jätekatosten pesut, teknisten tilojen siivous, ulkokalusteiden paikoilleen laitto jne. Näitä töitä hoidetaan hiekanpoiston lomassa ja ne pyritään myöskin saamaan valmiiksi 31.5 mennessä.
* Kevättalkoiden lavatilaukset voi asukastoimikunnan puheenjohtaja tai luottamushenkilö laittaa suoraan huoltoyhtiöön. Lisäksi puuttuvat haravat, harjat, jätesäkit ja hanskat voi tilata huollon kautta. Ostolaput talkootarjoiluja varten saatte asuinkiinteistön isännöitsijältä. Isännöitsijät avustavat halutessa talkootiedotteiden laadinnassa/ tulostuksessa.
* Hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihto on käynnistynyt. Hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihdot on aloitettu tämän viikon maanantaina 9.4 Hakunilan alueelta. Vaihtoja on tehty myös Koivukylän alueella. Kaikkien VAV kiinteistöjen lasten leikkialueiden hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihdot pyritään saamaan tehdyiksi 31.5 mennessä.
* Leikkivälinetoimituksia koskeva kilpailutus on julkaistu 3.4. Tarjousaika päättyy 3.5.
* Isännöintialueissa tulee tapahtumaan 1.5 alkaen jonkin verran muutoksia. Tarkemmat kohdekohtaiset muutokset näette VAV internetsivuilla tämän kuun aikana julkaistavasta tiedotteesta.

Tiivistelmän laati: Jouko Kämäräinen, Terhotie 6, asukatoimikunnan pj., YTE1 II varapj.
joukok
 
Viestit: 18
Liittynyt: 05.11.2017 08:47


Paluu YTE-alueesi rajat ylittävät asiat käsitellään täällä!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron