Isännöinniltä infoa asukkaille

Ole tarkkana, että keskustelet oikealla alueella. Luithan foorumin säännöt?

Isännöinniltä infoa asukkaille

ViestiKirjoittaja joukok » 03.02.2018 12:25

Isännöinnin projektipäällikkö Hanna Pölkki lähetti 31.1.2018 asukasaktiiveille seuraavan viestin (olen hiukan lyhentänyt viestiä):

* Piha-alueiden hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihtoon liittyvä sopimus on allekirjoitettu uuden yhteistyökumppanin, Uudenmaan imupalvelu Oy:n, kanssa. Toimeksisaaja vastaa VAV:n asuinkiinteistöjen piha-alueiden hiekkalaatikoiden hiekkojen vaihdosta automaattisesti sopimusperusteiden mukaan 1.3. lähtien. Erillistilauksia ei enää tarvita. Vuonna 2018 vaihdetaan kaikkien kohteiden hiekkalaatikoiden hiekat, 2019 tehdään täyttö.
* Siivouskilpailutuksen (YTE-alueet 2, 3, 4, 5, 6 ja 7) tarjousaika on päättynyt 12.1.2018. VAV:n hallitus tekee hankintapäätöksen 13.2.2018, jonka jälkeen asiasta tiedotetaan tarkemmin.
* Vuoden 2018 vuoden asukaskokoukset ovat käynnissä. Isännöitsijät osallistuvat kokouksiin tarvittaessa. Asukaskokoukset maaliskuun loppuun mennessä, jonka jälkeen huhtikuussa pidetään yhteistyöalueiden (YTE) kokoukset.
* Talvi ollut vähäluminen. Lumitöistä saatu vähän palautetta. Yhteistyökierroksia huollon kanssa tehty tasaisesti loppuvuoden ja alkuvuoden aikana. Puutteita ja kehitettäviä kohteita on havaittu, mutta myös positiivisia yllätyksiä on tullut vastaan.

Olen pyytänyt isännöinniltä tarkennusta viestin loppuun. Miksi kiinteistöjen luottamuselimiä ei ole pyydetty mukaan yhdellekään ”yhteistyökierrokselle”. Luottamuselimille ei ole myöskään kerrottu, minkälaisia ”puutteita / kehitettäviä kohteita / positiivisia yllätyksiä” kiinteistöissä on havaittu. Kysymyksessä on ymmärtääkseni tieto, jota olisi jaettava asukkaille. Kuinka luottamuselimet voivat muuten toimia?
joukok
 
Viestit: 10
Liittynyt: 05.11.2017 07:47

Paluu YTE-alueesi rajat ylittävät asiat käsitellään täällä!

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron